Hvordan vi arbejder

Som Ildsjæle føler vi begejstring for vores arbejde og derfor er vi fuldt ud fokuserede på nuet. Ligesom du tager et jakkesæt på for at signalere succes, kan du tage et indre jakkesæt på, ved mentalt at fokusere 100% på nuet, så du bliver en ildsjæl og føler begejstring ved dit arbejde.

For at brænde igennem har vi brug for luft, så husk a give dig selv tid til stille reflektion, enten for dig selv eller hvor du sidder stille sammen med andre.

Se på alt med tillid og anerkendelse, lyt med interesse, tal direkte og meget ærligt.

Respekter din egen tid, ved at bede andre vente, når du har behov for ro; ligesom du skal respektere når andre har behov for ro til eftertænksomhed.

Quiet reflection

Vi værdsætter klassiske værdier om at lytte mere end du taler, respektere andres tid, ved at komme forberedt og 5 minutter inden et aftalt møde, så mødet kan starte til tiden. Vi respektere andres tid, ved at vi selv eller en kollega altid læser korrektur på skrivelser eller tester kvaliteten af produkter, der sendes ud af huset.

Når der arbejdes sker der altid fejl, så det er vigtigt i fællesskab at finde løsninger og se fremad. For at være innovative, skal vi ikke være bange for at afprøve nye løsninger, så længe vi bygger dem i mange små trin og med respekt for det andre før os har lavet, så skal vi nok komme sikkert i mål.

Skab arbejdsgælde med fælles formål, løbende læring og frihed til at planlægge arbejdet, som det passer en selv bedst.