Ydelser

At undervise ansatte og nye professionelle IT folk i din organisation, bliver den nye normal, fordi der er en voksende mangel på nye professionelle IT folk.

God teknisk projektledelse. Vores tekniske projektledere kan hjælpe med facilitering af outsourcing i alle lande eller undervise dine ansatte i teknisk projektledelse af outsourcede teams.

Vores løsningsarkitekter kan hjælpe dig flytte store gamle kode baser i PHP, Java og C# til en mikro service arkitektur.

Kan du finde professionelle IT folk?

Vi mangler idag mere end 7.000 professionelle IT folk i Danmark og det antal vil kun vokse, fordi færre unge vælger en IT uddanelse. Regeringens politik med at flytte uddannelser ud af de store byer, gør at IT uddannelser som har haft succes med at tiltrække nye talenter som kvinder til at blive professionelle IT folk, kan ikke længere uddanne lige så mange som i de foregående år. 

Vores konsulenter i OLIO kan hjælpe dig med at finde nye ansatte og udvikle dem til professionelle IT folk eller hjælpe dine nuværende ansatte på deres individuelle læringforløb til at blive: 

   • frontend udvikler,
   • backend udvikler,
   • løsningsarkitekt.
   • teknisk projektleder eller
   • produkt ejer.

Ideel læring møder dine ansatte på Deres individuelle læringsforløb, når de er klar til at skabe Original Læring og Innovation i din Organisation. Læs gerne vores kunde historie Find ideelle læringsforløb til uddannelse af professionelle IT folk.

Hvordan vi arbejder

Læs om Hvordan Vi Arbejder, for at forstå vores metode og hvorfor du vil ønske at arbejde med os.

Vores løsningsarkitekter, tekniske projektledere og senior udviklere, har alle sammen mange års erfaring i innovation, produktudvikling og agile udviklingsprocesser.

Bestil et møde

Ring til os på 22 90 91 22 for at høre nærmere eller for at aftale et møde.

Nikolaj Lisberg Hansen
Direktør 

Mobil: 22 90 91 22
E-mail:    nlh@olio.dk
Skype:    nikolaj_lisberg_hansen