3D læringsoplevelser

Oligo Academy er en 3D læringsoplevelse udviklet af Olio ApS, sammen med uddannelseskonsulenter fra ChancePartout og flere 3D designere.

Målet er at skabe sjove og involverende læringsoplevelser, hvor eleverne kan udforske og lære sammen med andre børn overalt i verden.

I læringsmodulet EnergyMatters lærer eleverne om klima og bæredygtigheds spørgsmål.

oligoacademy

teleportboard

Vi testede EnergyMatters 3D læringsmodulet med en 5. og 6. klasse i Danmark, som alle var meget motiverede af denne nye læringsstil, hvor vi kombinerer at eleverne lærer ved at udforske en 3D verden og bagefter står op og samles på gulvet til gruppe øvelser, hvor vi benyttede Future Workshop metoden for at reflektre over hvad de havde lært.

Oligo Academy er baseret på Open Source projektet OpenSimulator, men vi har udviklet mange udvidelser, for at lave løsningen tilgængelig for lærer uden teknisk indsigt, som f.eks. lærerens Dashboard.

Normalt kræver installation af OpenSimulator hjælp fra din IT afdeling, men vi har lavet et Docker image, som lærerne selv eller med hjælp fra eleverne kan installere på lærerens PC eller Mac.

Se venligst Sådan installere du guiden som har to video, der viser hvordan du kommer igang.

Der er ingen færdige læringsmoduler lige nu, men rigtig mange gratis 3D indhold, som eleverne kan bruge til at bygge deres egen 3D verden og for eksempel lære noget hitorie ved at bygge en borg.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *